Bel ons gratis: 0800 64962 Gratis brochure Thuisadvies Showroom bezoeken
Seniorendouche

Design en veiligheid op 1 lijn.

Douchevloeren met lage instap en antislip structuur.

Een vlakke douchevloer is voorzien van een gepatenteerde antislip structuur en kent een zeer lage instap van enkel centimeters. Bijna elke kleur is mogelijk en onmisbaar in een seniorendouche.

Glaswanden van veiligheidsglas met anti-kalk coating.

Onze glaswanden zijn altijd voorzien van veiligheidsglas en variëren per opstelling van 6mm tot 10mm dik. Van cabines tot schuifwanden, van chroom tot matzwart en van standaard tot maatwerk glas.

Van Cooltouch® technologie tot regendouche

Zwaluw Comfortsanitair werkt met toonaangevende merken zoals Grohe. De buitenkant van de thermostaatkraan wordt nooit te heet om vast te pakken dankzij de 100% Cooltouch® technologie. Een luxe regendouche in het chroom? In matzwart? Alles is mogelijk bij Zwaluw Comfortsanitair.

Een comfortzitje of een wandbeugels.

Voor de nodige extra ondersteuning plaatsen wij op elke gewenste positie comfortbeugels of bijvoorbeeld een opklapbaar comfortzitje behoren tot de mogelijkheden in deze seniorendouche.

Onderhoudsarm en altijd gericht op gebruiksvriendelijkheid en uw veiligheid.

Onze wandpanelen zijn 100% watervast, vochtbestendig en ongevoelig voor schimmels. Bovendien zijn de Zwaluw wandpanelen onderhoudsvriendelijk dankzij de gladde PU toplaag.

De glaswanden zijn meestal voorzien van een anti-kalk coating, zodat kalk zich niet makkelijk kan hechten én druppels gemakkelijker van het glas glijden. Zeer onderhoudsarm en altijd gericht op gebruiksvriendelijkheid en uw veiligheid.

Een scala aan kleuren en structuren voor ieder gewenste sfeer.

De stijlvolle wandpanelen van de Luxury Line geven een luxe uitstraling aan uw badkamer. Door de unieke combinatie van kunststof, een hoogwaardige toplaag en de tand- en groefmontage zijn de wandpanelen van onze Luxury Line 100% watervast, vochtbestendig en ongevoelig voor schimmels. Bovendien zijn de wandpanelen onderhoudsvriendelijk dankzij de gladde PU toplaag. Dankzij het brede scala aan kleuren en structuren kan iedere gewenste sfeer in uw badkamer gecreëerd worden.

Binnen 1 dag een veilige seniorendouche op maat?

Maak kennis met uw droombadkamer op maat. En dat alles zonder ingrijpende verbouwing.

Download onze Brochure

Onze Brochure digitaal ontvangen? Vraag deze nu aan voor nog meer badkamer inspiratie.

Bekijk de video over onze vernieuwde seniorendouche

Toekomstbestendig zonder ingrijpende verbouwing

Wilt u graag een comfortabele en veilige badkamer?
Wij willen u graag kennis laten maken met uw droombadkamer op maat. 

Seniorendouche
marker
Zonder ingrijpende verbouwing

Binnen 1 dag veilig douchen

Een veilige en stijlvolle seniorendouche met Zwaluw Comfortsanitair.

Genieten van een verfrissende douche en een luxueuze uitstraling? De Luxury Line is een combinatie van kwaliteit, veiligheid, gemakkelijk onderhoud, comfortabel douchen en een luxe afwerking.

Eigen team vakkundige installateurs.

Het ervaren montageteam van Zwaluw staat voor u klaar.

Ruim 15.000+ douches geplaatst

Ruim 15.000 klanten nemen dagelijks een frisse douche.

Volledig geproduceerd in Nederland.

Een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem.

Uw droombadkamer?

Voor elk wat wils.

De stijlvolle wandpanelen van de seniorendouche geven een luxe uitstraling aan uw badkamer. Dankzij het brede scala aan kleuren en structuren kan iedere gewenste sfeer in uw badkamer gecreëerd worden.

Basic

Basic

Modern

Modern

Marmer Chic

Marmer Chic

Seniorendouche in 5 stappen

Geen langdurige of ingrijpende verbouwing. Een badkameraanpassing verzorgen wij vrijwel binnen één dag. Veilig en comfortabel.

Brochure aanvragen

01
Brochure aanvragen

01 / Brochure aanvragen

Ontvang uw gratis brochure en ontdek de mogelijkheden.

Adviesgesprek

02
Adviesgesprek

02 / Adviesgesprek

We bespreken uw wensen tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

3D Ontwerp

03
3D Ontwerp

03 / Digitaal ontwerp

Uw nieuwe badkamer in één overzicht op basis van uw wensen.

Vakkundige montage

04
Vakkundige montage

04 / Vakkundige montage

Onze monteurs plaatsen uw veilige seniorendouche binnen 1 dag.

Zwaluw Comfort

05
Zwaluw Comfort

05 / Uw Seniorendouche

Elke dag genieten en met een goed gevoel onder de douche.

Seniorendouche

Waarom een Seniorendouche?

Ieder mens wordt ouder, het is belangrijk dat uw badkamer daarom ook toekomstbestendig is. Een seniorendouche is daarom ook een ontzettend belangrijke aanpassing die in huis kunt doen. Hiervoor is er geen grote verbouwing nodig. Wij maken uw badkamer binnen 1 dag toekomstbestendig zodat u weer ontspannen kunt douchen.

Veiligheid van uw seniorendouche

Een badkamer is bij uitstek dé plek waar jaarlijks de meeste ongelukken gebeuren. Vooral bij ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking is de kans om hier ten val te komen erg groot. Met verschillende hulpmiddelen helpen wij u om de kans op vallen te verkleinen. U kunt hier denken aan wandbeugels die wij op elke geschikte positie kunnen plaatsen in uw seniorendouche. Maar ook een opklapbaar comfortzitje of een douchebak met anti slip structuur.

Douchebak in een seniorendouche

De douchebak is een zeer belangrijk onderdeel in een seniorendouche. Wij creëren een zo laag mogelijke instap van enkele centimeters. Dit kan zelfs bijna vlak met uw tegelvloer. Zo creëren we een echte inloopdouche met weinig obstakels. Niet alleen de instaphoogte speelt een rol maar ook de structuur van de douchebak in een seniorendouche is van essentieel belang. Zwaluw Comfortsanitair produceert de douchebak met geïntegreerde anti slip structuur. Deze geeft de nodige grip en is makkelijk in het onderhoud.

Seniorendouche maatvoeringen

Omdat wij onze seniorendouches zelf produceren zijn wij niet gebonden aan standaard maatvoeringen. Onze sanitair specialist meet uw nieuwe seniorendouche volledig digitaal in. Onze maatvoeringen starten vanaf 78 cm. Deze minimale maatvoering is nodig om de bewegingsvrijheid te kunnen garanderen. Er zit geen maximale maatvoering aan een seniorendouche. Door onze unieke vloerplaten kunnen wij in bijna elke situatie een veilige inloopdouche monteren.

Kosten van een seniorendouche

Omdat wij afhankelijk zijn van uw wensen en maatvoeringen is een prijsindicatie moeilijk van te voren te zeggen. Vooral uw persoonlijke wensen zijn hier een belangrijke factor. Wij hebben drie series seniorendouches. De meest verkochte seniorendouche is de premium line in de kleur wit. Om een prijsindicatie te geven voor een seniorendouche in een maatvoering van 90×90 cm. Douchevloer met anti slip profiel, 2 wandpanelen, thermostaatkraan en glascabine gesloten heeft een prijs van € 5.495 euro. Voor meer uitleg kunt u onze pagina bekijken over comfort douche prijzen.

Montage van een seniorendouche

Ons eigen montage team ontzorgt u het gehele proces. Het afdekken van de vloeren, de montage van uw seniorendouche en het afvoeren van de oude douche- of bad opstelling. Zij zorgen ervoor dat u precies de seniorendouche gemonteerd krijgen die u voor ogen heeft. Ook u speelt een belangrijke rol tijdens het montageproces. Bijvoorbeeld voor het afstellen van het comfortzitje of de wandbeugels die voor ieder persoon handig zijn op verschillende posities. Bezoek onze nieuwe showroom voor nog meer inspiratie.

 

Aantal medewerkers

Opgericht in

.7

Klantcijfer uitstekend

Comfort douches geplaatst