• 8.9/10
  • |
  • 193 reviews

Alles onder één dak, wel zo fijn!

Thuisadvies op maat

Onze sanitairspecialist bekijkt samen met u de huidige situatie en helpt u bij het maken van de juiste keuze. In een thuisadvies op maat neemt onze sanitairspecialist met u uitgebreid uw wensen door om na te gaan waar uw behoeftes liggen. Aan de hand van deze wensen en technische aspecten zal de sanitairspecialist vervolgens kijken welk product het beste bij u past. Natuurlijk gaat het hierbij niet alleen om de comfort douche zelf, maar ook om de bijbehorende accessoires. Samenwerken met de klant is voor ons het belangrijkste criterium. Onze sanitairspecialist komt wanneer het u uitkomt en hij begeleidt u tot de oplevering. Wilt u graag een vrijblijvend advies op maat bij u thuis? Bel ons dan nu gratis op 0800-64 962.

Het ontwerp visueel in 3D

Zwaluw Comfortsanitair heeft een uniek digitaal tekenprogramma ontwikkeld om u te helpen uw keuze te visualiseren. Onze sanitairspecialist tekent uw huidige badkamer geheel digitaal in. Zo krijgt u een goed beeld op schaal van de ruimteverdeling van uw bestaande badkamer in combinatie met een Premium Comfortdouche. Denkt u hierbij aan de doorloopruimte om de comfortdouche te betreden of de lichtinval van bestaande ramen. Met al deze aspecten houdt onze sanitairspecialist rekening en worden misverstanden voorkomen. Beeld zegt immers meer dan woorden. En als u graag een ander voorbeeld wenst, dan past de adviseur dit zo voor u aan. Hiermee bent u altijd goed geïnformeerd voordat u een keuze maakt.

Eigen montageservice

Door onze eigen vakkundige installateurs en productielijn is de Premium Comfortdouche op maat plaatsbaar binnen slechts één werkdag in vrijwel iedere badkamer. Dit zal u of uw ouders een volledig ontzorgt gevoel geven.

Onze vakkundige installateurs zullen ervoor zorgdragen dat u binnen één werkdag zonder ingrijpende stoffige verbouwing van de veiligheid en het design van onze Premium comfortdouche kan worden genoten. Vanaf het afvoeren van uw oude doucheopstelling, het plaatsen van uw nieuwe Premium Comfortdouche op maat tot een vakkundige persoonlijke uitleg. Wij ontzorgen u de gehele dag en houden rekening met persoonlijke omstandigheden.

Prijsgarantie

Elders goedkoper gezien? Zwaluw Comfortsanitair hanteert een laagste prijsgarantie. Door onze grootschalige inkoop en eigen productielijn kunnen wij u de scherpste prijs van Nederland garanderen. Heeft een u een offerte van één van onze concullega’s ? Vraag hier een adviesgesprek aan met één van onze sanitairspecialisten. Want vergelijken loont! Voorbeelden van ruim 30 procent besparing zijn geen uitzondering.

Eigen productielijn

Zwaluw Comfortsanitair is eigen producent van de Premium Comfortdouche. Door onze eigen ontwikkeling en productielijn zijn wij niet gebonden aan standaard maatvoeringen. Wij hebben inmiddels meer dan 10.000 comfortdouches geplaatst en kennen de klappen van de zweep. Met trots kunnen wij zeggen: De Premium Comfortdouche een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem op maat geproduceerd naar uw wensen.

Binnen 1 werkdag geplaatst

Door onze ruime ervaring en eigen productielijn is de Premium comfortdouche op maat plaatsbaar binnen slechts één werkdag in vrijwel iedere badkamer. Dit zal u of uw ouders een volledig ontzorgt gevoel geven en er voor zorgen dat er binnen één dag van de veiligheid en het design van onze Premium comfort douche kan worden genoten. Van het afvoeren van uw oude opstelling tot het plaatsen van uw nieuwe Premium Comfortdouche, alles binnen één dag!

  • Gegarandeerde hoge kwaliteit

  • Ruim 15.000 veilige douches geplaatst

  • Volledig geproduceerd in Nederland

  • Op maat binnen 1 dag

onze klanten

Onze nieuw stortdouche geplaatst binnen 1 dag. Keurig en stielvaardig.

MertensAntwerpen

Alles werd uit en te na doorgenomen. Nette plaatsing en uitstekende service.

De SmetGent

Vandaag onze comfortdouche geplaatst. Zeer tevreden!

WoutersLuik